Η Αθήνα πλημμύρισε με απέραντη ζεστασιά τη χριστουγεννιάτικη «νύχτα των ευχών»
Εκατοντάδες ήταν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι που επέλεξαν να περάσουν την φετινή παραμονή Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά συμμετέχοντας στο έθιμο της «Νύχτας των ευχών» που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων.
Εκατοντάδες ήταν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι που επέλεξαν να περάσουν την φετινή παραμονή Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά συμμετέχοντας στο έθιμο της «Νύχτας των ευχών» που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων.
Μικροί και μεγάλοι, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, πήραν χάρτινα φαναράκια και τα άφησαν να πετάξουν αναμμένα στον αθηναϊκό ουρανό μαζί με τις ευχές τους και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Το μοναδικό αυτό θέαμα συμπληρώθηκε αρμονικά με ένα καθηλωτικό projection mapping από το Athens Digital Arts Festival, με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας. Ο ρυθμός, οι αρχιτεκτονικές γεωμετρίες και επιβλητική μουσική δημιούργησαν μια εικόνα ανεπανάληπτη για όσες και όσους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, ενώ το ρεβεγιόν συνεχίστηκε στην πλατεία Συντάγματος σε ένα ξέφρενο πάρτι που έστησαν οι Onirama.
Παράλληλα, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, σε συνεργασία με το Athens Digital Lab παρουσίασε μια ονειρεμένη ψηφιακή έκθεση παιδικών χριστουγεννιάτικων έργων.
Συνελήφθη 22χρονη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχοντας επάνω της 18 κιλά κάνναβη
16:00
ΣΥΡΙΖΑ: Απορρίφθηκε η πρόταση Πολάκη για συνέδριο και εκλογή προέδρου τον Ιανουάριο
15:50
: Πυρά Ζελένσκι κατά ΗΠΑ: «Ανταμείβουν» και «ενθαρρύνουν» τον Πούτιν με την αναστολή κυρώσεων
15:41
Σύλληψη 53χρονου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς και 32χρονου διωκόμενου
15:30