ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Δάφνης: Συμφωνούμε με την αφαίρεση σημαίας από τον Αμίρ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Δάφνης: Συμφωνούμε με την αφαίρεση σημαίας από τον Αμίρ
ΕUROKINISSI

Θέση για το περιστατικό με τον μικρό Αμίρ από το Αφγανιστάν, ο οποίος ενώ κληρώθηκε να είναι ο σημαιοφόρος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, ο διευθυντής αποφάσισε να του δώσει την πινακίδα αντί για τη σημαία, παίρνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. 

Αν και στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις», παράλληλα εκφράζεται η στήριξη στη διεύθυνση και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.
Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.
Το Δ.Σ.»

Σημειώνεται, πάντως, ότι για το θέμα έχει ήδη ζητηθεί προκαταρκτική εξέταση από το υπουργείο Παιδείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ