ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών

Καρέ καρέ η επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών
EUROKINISSI

Επίθεση με μπογιές στη Διεύθυνση του υπουργείου Υποδομών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας πραγματοποίησαν την Παρασκευή μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως αναφέρει η αναρχική ομάδα σε ανακοίνωσή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, πραγματοποίησαν την επίθεση για το «κυριότερο και μεγαλύτερο έγκλημα του στην Ελλάδα, την εν μέρει συμμετοχή του στη δολοφονία δεκάδων συνανθρώπων μας στη Ραφήνα, στο Μάτι και στην Κινέτα στα τέλη Ιούλη».

«Το κράτος, όπως σε κάθε έκτακτη για το ίδιο συνθήκη, επιλέγει να στρουθοκαμηλίζει. Προτιμάει για καθαρά πολιτικούς λόγους, να αποφεύγει τις ευθύνες του», αναφέρουν μεταξύ άλλων και προσθέτουν:

«Το δολοφονικό κράτος της Ελλάδας έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε μία από τις μαζικότερες δολοφονίες της χώρας. Οι ελλείψεις στις υποδομές υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσο εμπιστευόμαστε τη μοίρα μας σε κυβερνήσεις και σωτήρες κάθε είδους».

«Εμείς, δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε την αμέριστη και αδιαμεσολάβητη αλληλεγγύη μας στου πυροπαθείς και τις οικογένειές τους», καταλήγουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ