Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ: Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία
Παναττική στάση εργασίας έχει εξαγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ σήμερα από τις 10πμ έως τις 3μμ και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.
Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών, η κινητοποίηση γίνεται «για τη μαζική απόλυση του Επικουρικού προσωπικού που υπηρετεί πέντε και πλέον χρόνια στα Νοσοκομεία».
Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Μετά τις αποκαλύψεις και την πίεση που άσκησε η ΠΟΕΔΗΝ για την προκήρυξη φιάσκο του Υπουργείου Υγείας η οποία οδηγεί σε απόλυση σχεδόν το σύνολο του επικουρικού προσωπικού με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (που δεν φταίει σε τίποτα) αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση της προκήρυξης».
«Μαγειρεύουν την έκδοση προκήρυξης που θα καλύπτει με την αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας λίγους υπηρετούντες, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό χιλιάδες υποψήφιοι στους οποίους θα καλλιεργείται η ελπίδα πρόσληψης. Οι αιτήσεις θα εξετασθούν από το ΑΣΕΠ μετά τις εκλογές ως εκ τούτου πάνω από 20.000 υποψήφιοι θα βρίσκονται σε ομηρία στις Εθνικές εκλογές εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Στην πόρτα της εξόδου των Νοσοκομείων βρίσκονται 1.000 επικουρικοί νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό οι οποίοι σύντομα θα απολυθούν με μεγάλους χαμένους τους ασθενείς που θα ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο λόγω και των νέων κενών που θα δημιουργηθούν» καταλήγει η ανακοίνωσή της ΠΟΕΔΗΝ.
Πυρκαγιές: Σε «κίτρινο» συναγερμό 28 περιοχές της χώρας την Παρασκευή
14:38
Έπεσαν οι υπογραφές Hilton - Dimand για το ξενοδοχείο στην ιστορική ζυθοποιία ΦΙΞ
14:23
Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν για DNA στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών - Οι κάμερες και οι «βοηθοί»
14:21
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κάρπαθο - Έγινε αισθητός και στην Τουρκία
14:14