ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο
EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν από διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος άντρας είναι ταμπουρωμένος στο σπίτι του από τη μία το μεσημέρι, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο όταν έλαβαν πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, όπου μένει ο 60χρονος. Μέχρι αυτήν την ώρα, βρίσκονται σε διαπραγμάτευση μαζί του, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι οπλισμένος με πιστόλι, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει. Όπως επίσης δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει άλλο άτομο μαζί του στο διαμέρισμα ή εάν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σπίτι, ενώ έχει μεταβεί από την πρώτη στιγμή ομάδα ειδικών διαπραγματευτών, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες να παραδοθεί ο άνδρας, χωρίς κάποια δυσάρεστη εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ