ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στο «θρίλερ» με τον ταμπουρωμένο ένοπλο στον Άγιο Δημήτριο

Τέλος στο «θρίλερ» με τον ταμπουρωμένο ένοπλο στον Άγιο Δημήτριο
EUROKINISSI

Αίσιο τέλος, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, στο θρίλερ με τον «ταμπουρωμένο» ένοπλο στον Άγιο Δημήτριο, έδωσαν άνδρες της ΕΚΑΜ, εισβάλλοντας στο διαμέρισμα.

Ο 60χρονος, ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί, αφοπλίστηκε χωρίς το περιστατικό να λάβει περαιτέρω δυσάρεστες και κυρίως αιματηρές διαστάσεις.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου βρισκόταν ο 60χρονος άντρας και πυροβολούσε στον αέρα από το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αν και αρχικά δεν συμμορφωνόταν, αφοπλίστηκε και τελικά αναγκάστηκε να παραδοθεί.

Ο 60χρονος είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του που βρίσκεται επί της οδού Αιόλου 10, αφού πρώτα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο όταν έλαβαν πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν υπάκουσε.

Μέχρι αργά το βράδυ βρίσκονταν μάλιστα σε διαπραγμάτευση μαζί του, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.

Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. μιλούσε συνεχώς με τον 60χρονο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, αποφασίστηκε η εισβολή των μελών της ΕΜΑΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ