ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα καταγγελία κατά των κατηγορουμένων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα καταγγελία κατά των κατηγορουμένων
EUROKINISSI

Νέα  καταγγελίακατά των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Νεαρή γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε πως οι κατηγορούμενοι την είχαν οδηγήσει, χωρίς τη θέλησή της, στο σπίτι όπου είχαν πάει και την άτυχη φοιτήτρια.

«Ήρθε με πήρε με τον Μ… με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ αρνιόμουν», είπε η νεαρή και συνέχισε: «Ήρθαν εκεί, σταματάνε το αμάξι και μου κάνει ο Μ… “μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι” και κάνω εγώ “όχι, δεν θέλω”. Και πάω να φύγω, και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα “άφησέ με” αλλά αυτός (σ.σ. ο 21χρονος) με έβαλε στο αμάξι και κλείδωσε απλά τις πόρτες και με έφεραν σπίτι».

Συνεχίζοντας την καταγγελία της, η κοπέλα σημείωσε πως την οδήγησαν στο εν λόγω σπίτι παρά την αντίθεσή της.

«Φτάσαμε εκεί, και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα δεν θέλω», είπε και τόνισε πως τη χτύπησαν επειδή αρνήθηκε.

Όταν οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν τα ρούχα της εκείνη συνέχισε να αρνείται και τότε ο 21χρονος την χαστούκισε. Προσπάθησε να φύγει, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε, φοβισμένη, άρχισε να φωνάζει πως θα κάνει μήνυση.

«Εκείνη τη στιγμή ο Μ... φοβήθηκε και είπε στον άλλον πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά», είπε η νεαρή, καταλήγοντας.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ