ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» στο Αγρίνιο: Τα τελευταία μηνύματα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη

«Θρίλερ» στο Αγρίνιο: Τα τελευταία μηνύματα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη
Agrinionews

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 35χρονης βιολόγου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημά της, στη λίμνη Στράτο, σε βάθος 20 μέτρων.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί και αναζητούταν από τη Δευτέρα (21/01). Οι δύτες της ΕΜΑΚ ανέσυραν την Τετάρτη (23/01) το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο πνιγμός φέρεται να είναι η αιτία θανάτου της.

Ωστόσο, οι Αρχές αναμένουν τόσο τις ιστολογικές, όσο και τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να «ρίξουν» περισσότερο φως στην υπόθεση.

Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για σημειώματα που άφησε η ίδια στο σύζυγο και τους γονείς της, όπως αναφέρει το agriniopress.gr.

Μιλώντας σε εκπομπή του STAR, ο πρώτος ξάδερφός της με τον οποίο είχαν πολύ στενές σχέσεις, απέκλεισε το ενδεχόμενο η Μαρία να έκανε κακό στον εαυτό της.

Ο ξάδερφός της, έκανε λόγο για έναν απλό, λιτό άνθρωπο, «χαρούμενο όπως όλοι μας. Αγαπούσε πολύ τον άνδρα της και εκείνος την αγαπούσε πολύ».

Ξαφνιασμένος και ο ίδιος από το τραγικό γεγονός, δήλωσε πως δεν έχει μάθει τίποτα ακόμα. «Ό,τι ξέρετε εσείς ξέρω κι εγώ. Κι εγώ ψάχνοντας πάω. Εμείς την αστυνομία περιμένουμε και τον ιατροδικαστή να μας ενημερώσει», τόνισε.

Οι τελευταίες της κινήσεις

Το βράδυ της Κυριακής, μία μέρα πριν εξαφανιστεί, η βιολόγος έστειλε ένα αγωνιώδες sms στην ξαδέλφη της με την οποία είχε πολύ στενές σχέσεις. Την ρωτούσε πού είναι και τι κάνει.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί Σου» στο ΣΚΑΪ:

Μαρία: «Πού είσαι; Είσαι έξω;»

Ξαδέρφη: «Βάζω το παιδί για ύπνο και πέφτω κι εγώ»

Μαρία: «Ο Ν…. είναι έξω;»

Ξαδέρφη: «Δεν ξέρω, μάλλον».

*Ο Ν… είναι ο αδερφός της ξαδέρφης στην οποία η Μαρία έστειλε το μήνυμα.

Η κηδεία της 35χρονης έγινε σήμερα (24/01) σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ