Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές είχαν δώσει «ραντεβού» στις 12:00 το μεσημέρι, ώστε να εκφράσουν την εναντίωσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία συζητάται αυτή την ώρα στη Βουλή των Ελλήνων και αναμένεται να ψηφιστεί αργότερα σήμερα.
Οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου κάλεσαν τον κόσμο και ιδιαίτερα τους μαθητές, να δώσουν το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου «να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή».
Να σημειωθεί πως η ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας που επετεύχθει με την πΓΔΜ είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 το μεσημέρι.
Ύστερα από εντολή της αστυνομίας, έκλεισε λίγο πριν από τις 12:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για το συλλαλητήριο.
Η προσέλευση, μέχρι αυτή την ώρα, είναι μικρή λόγω και της βροχόπτωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός - Ο Φοίβος σφυροκοπά τη χώρα με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Θρήνος για τον Γιώργο Λάνθιμο: Πέθανε ο πατέρας του
Συμφωνία των Πρεσπών: Η πικρή γεύση που αφήνει σε κόμματα, υπουργούς, βουλευτές και κοινωνία
Καμμένος: Παραιτούμαι πρώτος για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών
Συμφωνία των Πρεσπών: Η ώρα της ψηφοφορίας (liveblog)
«Στοχευμένο» κατά εβραίων, το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ - 12 νεκροί, βρέθηκε βαν με εκρηκτικά
13:30
Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού στο κέντρο της Λάρισας: Στο νοσοκομείο τραυματισμένο το θύμα
13:25
Τσιάρας σε αγρότες: Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική ευκαιρία να θέσετε τα προβλήματά σας στην κυβέρνηση
13:15
Ζελένσκι: Δίκαιη μία εκεχειρία Ουκρανίας - Ρωσίας κατά μήκος των σημερινών γραμμών του μετώπου
13:12