Το σοβαρό ενδεχόμενο ο ληστής του κοσμηματοπωλείου στους Αμπελόκηπους, να είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που διαφεύγει της σύλληψης, ερευνούν εδώ και λίγες ώρες οι ελληνικές αρχές.

Μετά την ανάλυση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όπου έχει αποτυπωθεί όλη η σκηνή της ληστείας, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο «Φτερωτός Μαραντόνα», όπως ήταν γνωστός, είναι ένας από τους δύο δράστες.

Μάλιστα, ότι ο «Φτερωτός Μαραντόνα» φαίνεται να μπαίνει στο κατάστημα χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

zafeiropoulow

Πρόκειται για τον ασύλληπτο δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πριν από τρεις μήνες είχε κάνει και πάλι ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, ενώ τον Ιούνιο του 2018 είχε ληστέψει τράπεζα με σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και ότι είναι απλά ένας ληστής τραπεζών.

«Στην υπόθεση του κ. Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε στο σημείωμα ο δράστης, υπογράφοντας ως «Φτερωτός Μαραντόνα».

Διαβάστε επίσης