ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία
facebook

Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές μαρτυρίες που έρχονται κάθε μέρα στο φως, γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και οι οποίες «σκιαγραφούν» τον χαρακτήρα των δύο κατηγορουμένων,  του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού.

Φίλος του δεύτερου, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει:

«Όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στα video από τις κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις των δύο κατηγορουμένων πριν και μετά το έγκλημα.



Κάμερα ασφαλείας δίπλα από το σπίτι της 21χρονης φοιτήτριας, έχει καταγράψει τον 19χρονο Αλβανό να πηγαίνει στο ραντεβού με την άτυχη φοιτήτρια. Περπατά άνετος έχοντας το ένα του χέρι στην τσέπη ενώ στο άλλο κρατά τσιγάρο. Η διαδρομή προς το σπίτι στους Πεύκους καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται κυρίως σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Κάμερα που υπάρχει κοντά στο σπίτι του 21χρονου Ροδίτη, δειχνει το φορτηγάκι λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα να αποχωρεί από την περιοχή. Στην καρότσα φαίνεται να κάθεται κάποιος. Η ίδια κάμερα το καταγράφει να επιστρέφει ξημερώματα. Μέσα στην καμπίνα διακρίνεται ο οδηγός, στην καρότσα… κανείς.

Οι προειδοποιήσεις

Υπενθυμίζεται ότι καθηγητής ο οποίος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον Ροδίτη κατηγορούμενο αποκάλυψε στις Αρχές ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

«Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε ένα δικό του κόσμο χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά», ανέφερε.

Οι αρχές έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και στα τρία σταθερά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια του 21χρονου κατηγορούμενου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της Ελένης. η οποία θα δώσει τα ονόματα των τριών ατόμων που φέρονται να απειλούσαν την κόρη της πριν από ένα χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ