ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 32χρονης στην Σητεία

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 32χρονης στην Σητεία
cretalive.gr

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών βρέθηκε ο 36χρονος σύζυγος της 32χρονης που εντοπίστηκε νεκρή. Ο άνδρας κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του στη Σητεία τη στιγμή που τα μωρά τους ηλικίας 6 και 18 μηνών βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί.

Ο φόβος της 32χρονης

Σε καταγγελία είχε προχωρήσει ένα περίπου μήνα πριν βρει φρικτό θάνατο η 32χρονη Κατερίνα από τη Σητεία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου.

«Φοβάμαι τον άντρα μου», φέρεται να έλεγε στη δουλειά της η 32χρονη Κατερίνα η οποία βρήκε το θάνατο από τα χέρια του 36χρονου συζύγου της.

Συνάδελφος της 32χρονης Κατερίνας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και εξιστόρησε τα όσα δραματικά ζούσε η γυναίκα το προηγούμενο διάστημα στην μικρή κοινωνία της Σητείας.

Κρήτη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο συζυγοκτόνος - Το σπίτι του φονικού

«Είχε ανάγκη να μοιραστεί το πρόβλημα της και πήγαινε στη δουλειά με άντρες συναδέλφους», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Θα με σκότωνε αν πω οτιδήποτε, φέρεται να είχε δηλώσει

«Θα χωρίσω γιατί με απειλεί, μου έλεγε. Τον φοβόταν υπερβολικά, αν πάει αστυνομία και του κάνει καταγγελία θα την σκότωνε, της είχε πει. Ήταν αρκετό διάστημα που μου παραπονιόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Σημάδια δεν είχα δει στο σώμα της. Τον κατηγορούμενο τον ξέρω, τον έχω δει πολλές φορές. Από μόνος του είναι βαρύς τύπος. Δεν τον περίμενα αυτό που έγινε. Όλη η Σητεία έχει σοκαριστεί… Μόνη της προσπαθούσε να μεγαλώσει τα παιδιά της Ενώ πληροφορίες ήθελαν την κοπέλα να ήθελε να πάρει διαζύγιο...».



Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν από την εκπομπή, η καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα στις 4 Φεβρουαρίου αφορούσε ενδοοικογενειακή βία. Η αποθανούσα προσήλθε με την αδερφή και τον γαμπρό της καταγγέλλοντας τον εν διαστάσει σύζυγο της ότι την απειλούσε και με μαχαίρι κάποιες φορές και την απειλούσε να μην μιλήσει γιατί θα της κάνει κακό.

Λόγω του ότι όμως οι καταγγελίες δεν είχαν χρονικό προσδιορισμό δεν κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ