ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση δίνει ο δικηγόρος της 32χρονης

Βούλα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση δίνει ο δικηγόρος της 32χρονης
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο συνήγορος της 32χρονης Ελληνολιβανέζας η οποία συνελήφθη μετά την πτώση του συντρόφου της από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα, σε συνέντευξη του, ισχυρίστηκε πως το θύμα έπεσε μόνο του από το μπαλκόνι.

Όπως είπε στο ΣΚΑΪ, ο κ. Βασίλης Νουλέζας, τόνισε πως η πελάτισσά του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πτώση».

Περιγράφοντας το τι έλαβε χώρα στο διαμέρισμα πριν από την πτώση, ο δικηγόρος έκανε λόγο για έναν «έντονο καυγά» μεταξύ του ζεύγους, «φραστικό, αλλά και με χειροδικίες».

«Δέχθηκε επίθεση από έναν σωματικά υπέρτερο, που την έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος, τονίζοντας πως το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και όχι στο μπαλκόνι.

«Στο μπαλκόνι τον είχε κλειδώσει, φοβούμενη για την σωματική ακεραιότητά της, λίγα λεπτά πριν από την πτώση», εξήγησε και τόνισε πως η 32χρονη είχε καλέσει τρεις φορές την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

«Κάποιος που έχει σχεδιάσει και εκτελεί μία τέτοια εγκληματική ενέργεια δεν καλεί την αστυνομία», είπε.

Ακόμη, σημείωσε πως το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ ο επιχειρηματίας, όπως ισχυρίστηκε, είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών.

«Προφανώς προσπάθησε, σε κατάσταση παράνοιας, να αποδράσει στον δεύτερο (σ.σ. όροφο) και από εκεί έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε δέντρα», είπε αναφορικά με την πτώση.

«Αν τον είχε σπρώξει με δύναμη για να πραγματώσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, δεν θα ήταν στη ζωή (σ.σ. ο 39χρονος)», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ