ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Είχαμε ένα παιδί τέλειο και ξαφνικά έμεινε «φυτό»

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Είχαμε ένα παιδί τέλειο και ξαφνικά έμεινε «φυτό»
screen grab

Περίπου 2,5 μήνες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, η μικρή Αλεξία, η οποία δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε, δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», κινεί τα χέρια και τα πόδια της ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της 8χρονης άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μετά τον εφιάλτη που έζησαν οικογενειακώς και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της 8χρονης κόρης της.

Όπως είπε, πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη πως θα βοηθήσει την κόρη της να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα» δήλωσε η μητέρα της μικρής Αλεξίας.

Περιγράφοντας εκείνη την ημέρα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει.

Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ