ΕΛΛΑΔΑ

Σε όλη την Βόρεια Ελλάδα συνεχίζονται οι έρευνες για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικης

Σε όλη την Βόρεια Ελλάδα συνεχίζονται οι  έρευνες  για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικης
ASTYNOMIA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στη Βόρεια Ελλάδα για τον εντοπισμό του 34χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο την ημέρα των Θεοφανείων, και απήγαγε τον μικρό τους γιο, τον 4χρονο Φοίβο, με τα ίχνη του από τότε να αγνοούνται.

Εκτός από τους άνδρες της αστυνομίας στις έρευνες συνδράμουν εκπαιδευμένα σκυλιά, εθελοντές που ανησυχούν για την τύχη του μικρού παιδιού, ακόμα και drones που χρησιμοποιεί η αστυνομία.

Την Κυριακή βρέθηκε κρυμμένο κάτω από φύλλα και κλαδιά το μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγε ο δράστης με το αγόρι σε μια ορεινή περιοχή ανάμεσα στην κοινότητα Ψακούδια και την Ορμύλια, κοντά στην περιοχή που η 41χρονη σύζυγος του με τα παιδιά τους έμεναν. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες τροφίμων .

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου αλλοδαπού, που συνεχίζονται νυχθημερόν στην ευρύτερη περιοχή, επικεντρώνονται τώρα σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε το μοτοποδήλατο. Να σημειωθεί πως εκτός από την ελληνική επικράτεια οι έρευνες για τον εντοπισμού του συζυγοκτόνου έχουν επεκταθεί και σε Αλβανία και Ιταλία.

Διαβαστε ακόμα:

Σε Ιταλία και Αλβανία οι έρευνες για τον δολοφόνο της Χαλκιδικής

Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του στη Χαλκιδική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ