ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Μετανιωμένη εμφανίστηκε στην ανακρίτρια η 49χρονη γυναίκα, που μαχαίρωσε στον αυχένα τον 45χρονο κουμπάρο της, παρουσία του συζύγου της, έξω από το σπίτι τους στην Αγία Τριάδα, στην Καλαμάτα

Η 49χρονη δήλωσε μετανιωμένη συλλογιζόμενη τα παιδιά της, ωστόσο υποστήριξε ότι στην πράξη αυτή την οδήγησε η συμπεριφορά και η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε ο 45χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, η γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε ότι ο 45χρονος την παρενοχλούσε, είπε πως δεχόταν πιέσεις από τον ίδιο, πολλά μηνύματα στο messenger, ενώ της μιλούσε και άσχημα, με συνέπεια όλα αυτά να την οδηγήσουν στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον του και στον τραυματισμό του.

Νωρίτερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 49χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο πραγματογνώμονα, κι αύριο, Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί ή στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού ή στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας (Ελεώνας).

Η 49χρονη γυναίκα έχει και τη στήριξη του συζύγου της που ήταν παρών στο περιστατικό και μάλιστα μετέφερε ο ίδιος τον τραυματισμένο κουμπάρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της 49χρονης Θ.Κ., μιλώντας στο STAR, η γυναίκα του δεχόταν ασφυκτική πίεση από τον 45χρονο και σεξουαλική παρενόχληση μέσω μηνυμάτων, αλλά και απειλές, που τελικά την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη.

«Η γυναίκα μου ήρθε σε απόγνωση από την ψυχολογική πίεση που της ασκούσε, θόλωσε. Του είχε πει να μη την ενοχλεί… Εν βρασμώ ψυχής το έκανε. Αυτός μου έκανε το φίλο, και παράλληλα την ενοχλούσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 49χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ