Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ιμάμης που φέρεται να είχε σχέσεις με τον ISIS
Πρωταγωνιστής σε βίντεο με μέλη του ISIS φέρεται να υπήρξε ένας 26χρονος Σύρος ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού.
«Από την πρώτη στιγμή έχει μία συγκεκριμένη τοποθέτηση όσον αφορά τη δική του συμμετοχή στο βίντεο, η οποία είναι δευτερολέπτων σε ένα βίντεο 11 λεπτών», λέει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.
Ο 26χρονος βρέθηκε στην Κω, στην Αμυγδαλέζα και τώρα στον Δομοκό.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Σύρος φέρεται να λέει ότι «το Ισλαμικό Κράτος πήρε εντολή από το Θεό και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους».
Στην κατάθεσή του ο ύποπτος υποστήριξε ότι «στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν την ανακοίνωση στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα».
Ελβετία: Περίπου 2.000 στρατιώτες θα φυλάσσουν τον χώρο υπογραφής του μνημονίου ΗΠΑ - Ιράν
22:25
Project Voria: Η επένδυση 380 εκατ. ευρώ στο Μαρούσι που από το 2028 αλλάζει τον χάρτη ψυχαγωγίας
22:20
«Πολιτική δολοφονία ο θάνατος του επικριτή του Πούτιν» λέει ο Πολωνός πρωθυπουργός Τουσκ
22:16
Ο Μερτς αφήνει να εννοηθεί πιθανή ψηφοφορία για την αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
22:06