Καβάλα: «Οι δάσκαλοι δεν παρενέβησαν ποτέ», κατάγγελλει ο πατέρας του 8χρονου που ξυλοκοπήθηκε
Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: INTIME/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για την απαθή συμπεριφορά των δασκάλων και της διευθύντριας του σχολείου, μίλησε ο πατέρας του 8χρονου στην Καβάλα που κατήγγειλε ότι το παιδί του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του.

Το παιδί είναι μαθητής της τρίτης δημοτικού, και όπως κατήγγειλε ο πατέρας, δέχτηκε επίθεση από δύο παιδιά της τέταρτης τάξης, ενώ φέρει κατάγματα στα πλευρά. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά.

Όπως είπε ο πατέρας, μιλώντας στο Open, οι δάσκαλοι, οι οποίοι ήταν μπροστά στο περιστατικό, δεν αντέδρασαν, ενώ η διευθύντρια του σχολείου του ευχήθηκε απλά περαστικά και τον ρώτησε πότε θα επιστρέψει το παιδί στο σχολείο.

«Παίζανε ποδόσφαιρο... Τσαντίστκαν τα παιδιά της 4ης και κάποια στιγμή τον έπιασε ένα από αυτά και πήγε και ένα δεύτερο και άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές -αν ήταν και κλωτσιές δεν ξέρω, για μπουνιές είπε ο μικρός. Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί της έκτης τάξης που γνώριζε τον γιο μου και τους χώρισε, πήρε τους άλλους δύο, ελευθέρωσε τον μικρό και πήγε ο μικρός στη Διευθύντρια να πει ότι τον χτύπησαν και ότι πονάει. Ζήτησε βοήθεια», ανέφερε ο πατέρας του 8χρονου περιγράφοντας το περιστατικό.

«Υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι στην αυλή και παρόλα αυτά ευτυχώς βρέθηκε το παιδί της έκτης. Οι δάσκαλοι δεν παρενέβησαν ποτέ. Πάνε να υποβαθμίσουν το γεγονός και να πουν ότι συνέβη σε δευτερόλεπτα. Ότι δηλαδή ένα παιδί έσπασε τα πλευρά του γιου μου σε δευτερόλεπτα», συνέχισε ο ίδιος.

«Η Διευθύντρια μου είπε απλά περαστικά και ρώτησε πότε θα γυρίσει στο σχολείο. Δεν ρώτησε τίποτα άλλο και προσπαθεί να πει ότι το παιδί δεν πήγε σε εκείνη μετά το περιστατικό. Το παιδί πήγε στη Διευθύντρια και εκείνη του ζήτησε μάρτυρες και τον κράτησε και 4 ώρες παραπάνω, μέχρι να λήξει το ολοήμερο. Εμείς το μάθαμε στις 4, όταν γυρίσαμε από τις δουλειές μας», κατέληξε ο ίδιος.

kavala ksylodarmos

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης