ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στο Γκύζη: 72χρονος παρέσυρε με το τζιπ του 7χρονο παιδί

Σοβαρό τροχαίο στο Γκύζη: 72χρονος παρέσυρε με το τζιπ του 7χρονο παιδί
Screen grab

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Γκύζη όπου ένας 72χρονος οδηγός τζιπ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα 7χρονο κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται. 

Το αμάξι ακολούθησε «τρελή» πορεία καταλήγοντας πάνω στο πεζοδρόμιο όπου περπατούσε το παιδί συνοδευόμενο από τη γιαγιά του, όπως φαίνεται σε βίντεο που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το τζιπ μετά την ανεξέλεγκτη πορεία που ακολούθησε, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, ξήλωσε μια κολόνα και στο τέλος τραυμάτισε σοβαρά την 7χρονη.

«Βγήκαμε έξω, δυστυχώς είδαμε το παιδάκι το οποίο προφανώς είχε μεγάλη αιμορραγία γιατί έτρεχε αίμα από το στόμα του» αναφέρει μάρτυρας στη κάμερα του δελτίου ειδήσεων.

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή που το όχημα παρασύρει το παιδί στην οδό Πριγκηποννήσων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 72χρονος οδηγός προσπάθησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο όπου το είχε αφήσει και όπως είπε στους άνδρες της Τροχαίας, πιθανότατα υπήρξε μηχανική βλάβη καθώς αδυνατούσε να ελέγξει το όχημα.

Το αλκοτέστ, στο οποίο υπεβλήθη ο οδηγός βγήκε αρνητικό και το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ