Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι
Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Θα επηρεαστούν:
- Σήμερα Κυριακή (08-03-2020)
Από το απόγευμα την κεντρική, βαθμιαία την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς τη Θράκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.
- Αύριο Δευτέρα (09-03-2020)
α) Την κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα τη Θράκη.
β) Τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα.
γ) Αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία τα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες.
δ) Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά έργα στα Μέγαρα - Αυτοψία Παπασταύρου στο σημείο
14:12
Πέντε Τούρκοι καλλιεργούσαν κάνναβη και τη διακινούσαν στα Εξάρχεια - Κατασχέθηκαν σχεδόν 10 κιλά
14:09
Λάσπες παντού, μπάζα και φερτά υλικά: Νέες εικόνες καταστροφές από την «πληγωμένη» Κρήτη
13:55
Ο Μακρόν καλεί τον Τραμπ να μην απαγορεύσει τις εξαγωγές αμερικανικού ντίζελ
13:50