ΕΛΛΑΔΑ

«Είχα χαρτί από τον ΕΟΔΥ» λέει η γυναίκα που από τη Μαλακάσα βρέθηκε στην Αθήνα

«Είχα χαρτί από τον ΕΟΔΥ» λέει η γυναίκα που από τη Μαλακάσα βρέθηκε στην Αθήνα
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Χαρτί από τον ΕΟΔΥ ότι μπορούν να επισκεφθούν τον γυναικολόγο εμφάνισαν στις Αρχές οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή της Μαλακάσας και εντοπίστηκαν στον Σταθμό Λαρίσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι είχαν πάρει άδεια για να έρθουν στην Αθήνα, τη στιγμή που η δομή είναι σε καραντίνα καθώς πριν από τρεις μέρες ένας 53χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Μάλιστα, είπαν στους αστυνομικούς ότι ταξίδεψαν με τρένο από τη Μαλάκασα μέχρι την Αθήνα και ότι θα επέστρεφαν με το ίδιο μέσο.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στη συγκεκριμένη δομή μετά το κρούσμα είναι αυστηρά, ενώ ήδη γίνεται ιχνηλάτιση των στενών επαφών του 53χρονου που έχει νοσήσει.

Υπενθυμίζεται ότι, οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα –η οποία μάλιστα είναι και έγκυος.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς, τους σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο και εκεί διαπίστωσαν ότι με κάποιο τρόπο είχαν σπάσει την καραντίνα και είχαν φτάσει στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ