ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο φορές είχε κάνει πρόβα της επίθεσης η μαυροντυμένη

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο φορές είχε κάνει πρόβα της επίθεσης η μαυροντυμένη

Και δεύτερη κλήση με την οποία καλούσε ταξί για να την παραλάβει από την Καλλιθέα, από το σημείο της επίθεσης με το βιτριόλι και να τη μεταφέρει σε περιοχή κοντά στα νότια προάστια, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ότι είχε κάνει η μαυροντυμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φορές η άγνωστη δράστης έκανε πρόβα για την επίθεση, καθώς κάμερες ασφαλείας την έχουν εντοπίσει με παρόμοια ρούχα, αλλά πάντα με σακίδιο πλάτης, να βρίσκεται σε σημεία κοντά στο γραφείο όπου εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα.

Επίσης, και τις δύο φορές, οργάνωσε τη διαφυγή της καλώντας ταξί, στην προσπάθειά της, όπως λένε οι Αρχές, να πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και με πρόβες να μπορέσει να εντοπίσει λάθη της ώστε το σχέδιό της να είναι απόλυτα επιτυχημένο και να αφήσει όσο λιγότερα στοιχεία μπορεί.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι και στις πρόβες που έκανε φορούσε περούκα και μάσκα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που βρίσκονται καθημερινά στο νοσοκομείο είχαν μία ακόμη συνομιλία με την 34χρονη, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φαίνεται να θέλει να συνεργαστεί και με όποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει ώστε να βρεθεί η δράστης.

Χθες, μιλώντας στους αστυνομικούς για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό της περιβάλλον, αποκάλυψε την ύπαρξη δύο ακόμη ατόμων, για τα οποία οι Αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν το παρελθόν τους, σε μία διαδικασία για την οποία έχουν μπει για όλα τα άτομα που είναι στο περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ