ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 3χρονης - Προσήχθη 29χρονος

Μεσσηνία: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 3χρονης - Προσήχθη 29χρονος
ΙΝΤΙΜΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ

Σε καταγγελία για απόπειρα αρπαγής της 3χρονης κόρης τους προχώρησαν γονείς στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του tharrosnews.gr, ένας άνδρας επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι από την κεντρική πλατεία της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι έπαιζε και η μητέρα του ήταν αυτή που αντιλήφθηκε πως ο άνδρας το είχε πλησιάσει κι επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα επενέβη άμεσα.

Οι γονείς με την 3χρονη μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας όπου υπέβαλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσήχθη και κρατείται.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.

Από τη δική του πλευρά, ο δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης δήλωσε:

«Ενημερωθήκατε κι εσείς για το περιστατικό, όπως κι εγώ. Βρισκόμαστε στο Α.Τ. Βέβαια η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς. Ένα κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται εδώ με τους γονείς του, προσπάθησε ο εν λόγω “κύριος” να το πάρει, δεν ξέρω με ποιο σκοπό κ.λπ. Τραβούσε το παιδί απ’ το χέρι, το πήρανε χαμπάρι η μητέρα του πιο πέρα και κάποιοι συγχωριανοί μας. Πήραν το παιδάκι. Είναι τρομαγμένο. Οι γονείς είναι ανάστατοι.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ