ΕΛΛΑΔΑ

Συρρέουν μαζικά στο πατρικό του Παντελίδη φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές - Στο σπίτι η σορός

Συρρέουν μαζικά στο πατρικό του Παντελίδη φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές - Στο σπίτι η σορός
CNN Greece

Πάνω από 300 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το σπίτι του Παντελή Παντελιδη όπου έφτασε πριν από λίγο η σορός του άτυχου τραγουδιστή.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, φίλοι, γείτονες και θαυμαστές εχουν κατακλείσει την οδό Σηλυβρίας όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του τραγουδιστή.

Καταφτάνουν συνεχώς άνθρωποι που θέλουν με την παρουσία τους να τιμήσουν τη μνήμη του, να βρεθούν με αυτόν τον τρόπο στο πλευρό τις οικογένειας και να δείξουν την αγάπη τους για τον άνθρωπο που μπήκε με τα τραγούδια του στο σπίτι όλων των πονεμένων και ερωτευμένων.

Στην γειτονιά επικρατεί απέραντη θλίψη με τους περίοικους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια τον εκλιπόντα τραγουδιστή. Τραγικές μορφές οι γονείς του 33χρονου τραγουδιστή. Ο Παντελής Παντελίδης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του στην οποία είχε αφιερώσει και ένα από τα τραγούδια του. Η σορός του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο στις 10 το πρώϊ στον ιερό ναό του Άγιου Σπυρίδωνα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Παντελίδη θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στο ναό της Νέας Ιωνίας, και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.

Την ίδια στιγμή συγκέντρωση μνήμης στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος προγραμματίζουν οι θαυμαστές του καλλιτέχνη για αύριο στις 8 το βράδυ. Το εντυπωσιακό είναι πως έως τώρα στη σχετική σελίδα του Facebook έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν πάνω από 4000 άνθρωποι.

2

Πηγή:CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ