Λαμία: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης
Δυσκολεύουν ιδιαίτερα οι συνθήκες στο εθνικό δίκτυο Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο τμήμα, από το 160 χλμ στον Άγιο Κωνσταντίνο μέχρι τις Ράχες, στο 240 χλμ.
Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας -Θεσσαλονίκης εντός των ορίων του νομού Φθιώτιδας.
Έτσι στα κρίσιμα σημεία οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τα φορτηγά και λεωφορεία και δεν τους επιτρέπεται πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους είτε προς τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη είτε προς την Αθήνα, μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ωστόσο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση σε όλη τη Φθιώτιδα.
2Κ/2024: Τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Όλες οι πληροφορίες
00:30
Καταδίωξη ναρκοπλοίου με 4,8 τόνους χασίς στο Γιβραλτάρ - Εριχναν στη θάλασσα τα δέματα
23:59
Ισραήλ: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου την Κυριακή
23:54