Λαμία: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης
Δυσκολεύουν ιδιαίτερα οι συνθήκες στο εθνικό δίκτυο Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο τμήμα, από το 160 χλμ στον Άγιο Κωνσταντίνο μέχρι τις Ράχες, στο 240 χλμ.
Το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας -Θεσσαλονίκης εντός των ορίων του νομού Φθιώτιδας.
Έτσι στα κρίσιμα σημεία οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τα φορτηγά και λεωφορεία και δεν τους επιτρέπεται πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους είτε προς τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη είτε προς την Αθήνα, μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ωστόσο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση σε όλη τη Φθιώτιδα.
SPONSORED
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52
ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
23:48
Ο Τραμπ αποκλείει ενδεχόμενη «κλιμάκωση» στην Κούβα - «Πολύ σημαντική» η δίωξη Κάστρο
23:39