Γερμανία: Θανάσιμος τραυματισμός 15χρονης από συνομήλικό της Αφγανό
Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο, της Γερμανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Die Rheinpfalz, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.
ΚΟΣΜΟΣ
Ολονύχτιο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν, ανοίγουν μέτωπο οι Χούθι - Στα 100 δολάρια το πετρέλαιο
07:18
ΑΓΟΡΕΣ
Όσο παραμένουν ψηλά οι τιμές ενέργειας απειλούν τον πληθωρισμό - Ο χρησμός της Λαγκάρντ
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (24/07): Σε «κόκκινο» συναγερμό το Νότιο Αιγαίο
06:45
ΕΛΛΑΔΑ