Τσίπρας: Ακροδεξιοί τραμπούκοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη
«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
«Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Η επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχει καταδικαστεί έντονα απ΄όλο τον πολιτικό κόσμο.
Ο Kanye West επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Φεστιβάλ Wireless
12:17
«Πνίγηκε» η Νέα Μάκρη από τις καταρρακτώδεις βροχές: Πλημμύρες σε σπίτια και ζημιές στο οδικό δίκτυο (pics&vid)
12:10
Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο - Στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη ένοικος
12:08
Χτύπημα στο σπίτι του πρώην ΥΠΕΞ του Ιράν, Καμάλ Χαραζί: Τραυματίστηκε σοβαρά - Νεκρή η σύζυγός του
12:01