Σε κατάσταση συναγερμού η Χαβάη ενόψει του τυφώνα Lane
Προειδοποίηση για την επέλαση του ισχυρού τυφώνα Lane σε ένα τμήμα του αρχιπελάγους της Χαβάης, ο οποίος αναβαθμίστηκε στην κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας, εξέδωσε το Κέντρο Τυφώνων για τον κεντρικό Ειρηνικό (CPHC) όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο τυφώνας Lane εξακολουθεί να κινείται δυτικά, προβλέπεται όμως ότι θα κάνει μια στροφή προς τα νησιά της Χαβάης αργότερα εντός της εβδομάδας.
Το Κέντρο Τυφώνων για τον κεντρικό Ειρηνικό (CPHC) έχει έδρα τη Χονολουλού και προέτρεψε και άλλες περιοχές να παρακολουθούν «από κοντά» την εξέλιξη του τυφώνα, προειδοποιώντας ότι η «επαγρύπνηση για τυφώνα» ή άλλες «προειδοποιήσεις για θύελλα» είναι δυνατόν να τεθούν σε ισχύ από απόψε το βράδυ.

Πηγή: CNN Weather
SPONSORED
Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του (vid)
10:05
Από την Παπαρίζου στον Akyla: Οι μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στην Eurovision
10:03
Παπασταύρου: Η Ευρώπη να προχωρήσει στη δημιουργία μιας πραγματικά ενιαίας αγοράς ενέργειας
10:02
Στις κάλπες οι φοιτητές στη σκιά των επεισοδίων σε ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (vids)
09:57