ΚΟΣΜΟΣ

Τορόντο: Σε συμπλοκή μεταξύ ομάδων οι πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο

Τορόντο: Σε συμπλοκή μεταξύ ομάδων οι πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο
Twitter/ @TBMJ2_

Συναγερμός σήμανε στο Τορόντο, του Καναδά, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο.

Αξιωματικοί της αστυνομίας του Τορόντο ανέφεραν ότι οι αρχές ψάχνουν για «πολλούς «ύποπτους» μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν μέσα στο εμπορικό κέντρο Yorkdale Mall, το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το εμπορικό κέντρο έχει εκκενωθεί

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο επιθεωρητής αστυνομίας του Τορόντο, Ρομπ Τζόνσον, δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί ήταν αποτέλεσμα μιας διαμάχης ανάμεσα σε δύο ομάδες ανδρών στη νοτιοανατολική γωνία του εμπορικού κέντρου, κοντά στο γραφείο ασφαλείας και ένα κατάστημα Starbucks.

«Σε κάποιο σημείο, ένα από τα άτομα που ήταν σε μία από τις ομάδες έβγαλε ένα όπλο πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές», είπε ο Τζόνσον. «Αυτά τα άτομα φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει το εμπορικό κέντρο. Δεν είναι μέσα», συμπλήρωσε.

Ο Τζόνσον ανέφερε επίσης ότι υπήρχαν τουλάχιστον τρεις άνδρες σε κάθε ομάδα.

Ένας από τους υπόπτους φέρεται να φορά μαύρο φούτερ με κουκούλα και τζιν παντελόνι, ενώ ο δεύτερος περιγράφεται ως αδύνατος, ο οποίος κρατά ένα μαύρο πιστόλι. Και οι δύο ύποπτοι είναι περίπου 20 ετών.

Σε τρία άτομα χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως οι τραυματισμοί τους, δεν φαίνεται να συνδέονται με τους πυροβολισμούς και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι λόγω του περιστατικού έχει κλείσει και ο τοπικός σταθμός του μετρό.

Η διοίκηση του Yorkdale ανακοίνωσε ότι το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό για ολόκληρη την υπόλοιπη ημέρα, ενώ αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ