Κύπρος: Στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο οι 11χρονοι - Συνελήφθη ο απαγωγέας
Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους τα δύο 11χρονα παιδιά που απήχθησαν το πρωί της Τρίτης, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.

Διαβάστε επίσης

Οι κυπριακές Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τα δύο αγόρια σε διαμέρισμα, κοντά δημοτικό στο σχολείο τους.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του, τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από τις Αρχές.

Ο μάρτυρας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν το δράστη με τα δύο παιδιά, οι οποίοι «έμοιαζαν σαν ναρκωμένοι».

Τα αγόρια απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με τον απαγωγέας, ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε

Ο δράστης φέρεται να είναι 35 ετών, κυπριακής υπηκοότητας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, με το sigmalive κάνουν λόγο για δύο δράστες. Για τον 35χρονο που συνελήφθη και τον αδερφό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία. Εξετάζεται ως κίνητρο η απαγωγή για λύτρα. 

Από τη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

 

 

 

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Νέλλη Κουλία: Η Ελλάδα ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Κύπρου

Χριστοδουλίδης: Δε θα αφήσουμε την Τουρκία να μας παρασύρει

Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα: Δώστε μας τους οκτώ αξιωματικούς

Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Κύπρο