Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο εξαντλήθηκαν οι περίπου 4.000 θέσεις για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα, που θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου κοντά στο Παρίσι, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκδοτικό οίκο της στη Γαλλία.

«Οι θέσεις για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, που έχει προγραμματιστεί για την 5η Δεκεμβρίου του 2018 στο Seine Musicale, έχουν ήδη κλείσει. Όλα τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες στη Γαλλία» σημειώνουν οι εκδόσεις Fayard σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

Η συνάντηση με τη Μισέλ Ομπάμα θα γίνει στο Seine Musicale, στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ, ενώ η τιμή των εισιτηρίων, στην οποία περιλαμβάνεται κι ένα αντίτυπο του βιβλίου, κυμάνθηκε μεταξύ 54-99 ευρώ. Το 10% ήταν ήδη κλεισμένες και προσφέρθηκαν σε «νέους» μέσω συλλόγων. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το «Becoming» κυκλοφόρησε παγκοσμίως την Τρίτη και μεταφράστηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε περίπου 30 γλώσσες.

Στις σελίδες της αυτοβιογραφίας της, η 54χρονη Μισέλ Ομπάμα εκμυστηρεύεται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να μείνει έγκυος, την έλλειψη ενδιαφέροντος που έχει για την πολιτική και το ότι της είναι αδύνατο να συγχωρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την πολεμική που ξέσπασε σχετικά με την υπηκοότητα του συζύγου της Μπαράκ Ομπάμα.

Διαβάστε επίσης