ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον γνωστού επιχειρηματία

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον γνωστού επιχειρηματία
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Νίκος Ροδοθέου, αδερφός του Άντρου Ροδοθέου που δολοφονήθηκε στις 12 Απριλίου του 2017 στη Λεμεσό, ήταν ο στόχος της απόπειρας δολοφονίας το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Hilton στο κέντρο της Λευκωσίας, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Άγνωστοι με μοτοσικλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, πλησίασαν το αμάξι του σε κεντρικό σημείο στη Λευκωσία και άνοιξαν πυρ εναντίον του, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, ο Νίκος Ροδοθέου δεν τραυματίστηκε από τα πυρά και η μοτοσικλέτα εξαφανίστηκε, ενώ από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό. Απέκλεισε την σκηνή αναζητώντας στοιχεία που την οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Στο μικροσκόπιο των αρχών αναμένεται να τεθούν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τα παρακείμενα κτίρια και καταστήματα. Ο Νίκος Ροδοθέου προχώρησε ήδη σε κατάθεση στην Αστυνομία.

Ο Ανδρέας Ροδοθέου, είχε απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία λόγω επαφών με ανθρώπους της νύχτας. Στις 12 Απριλίου του 2017 δολοφονήθηκε σε εξοχική κατοικία στην απόμερη περιοχή του χωριού Γεράσα στη Λεμεσό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ