ΚΟΣΜΟΣ

Αναστάτωση στη Νέα Υόρκη από τον... μπλε ουρανό - Νόμιζαν ότι ήταν εξωγήινοι

Αναστάτωση στη Νέα Υόρκη από τον... μπλε ουρανό - Νόμιζαν ότι ήταν εξωγήινοι
Reuters

Μία έκρηξη που προκλήθηκε σε εργοστάσιο ενέργειας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους της μεγαλούπολης καθώς ο βραδινός ουρανός έγινε… μπλε.

Ορισμένοι φοβήθηκαν πως πρόκειται ακόμη και για εισβολή εξωγήινων, όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο… πεζή, καθώς υπήρξε πρόβλημα με μερικούς μετασχηματιστές, όπως αναφέρει το CNNi.

Το πρόβλημα έχει επιλυθεί πλέον και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, όπως γνωστοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, κάνοντας λόγο για μία δυσλειτουργία.

«Κανένας τραυματίας, καμία φωτιά, κανένα ίχνος εξωγήινης δραστηριότητας», ανέφερε η αστυνομία, ενώ ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο τόνισε πως επρόκειτο για έκρηξη στο εργοστάσιο ενέργειας από την οποία δεν προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Οι κάτοικοι του Μανχάταν και του Νιού Τζέρσι πανικοβλήθηκαν βλέποντας τον μπλε ουρανό. Από την έκρηξη ταρακουνήθηκαν κτήρια στην περιοχή και πολλοί βγήκαν στο δρόμο για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Το αεροδρόμιο ΛαΓκουάρντια στο Κουίνς έκλεισε για λίγη ώρα, με καμία πτήση να μην προσγειώνεται ή να απογειώνεται για περίπου μία ώρα.

A transformer explosion turned the New York City skyline blue, by Aaron Cooper, Emanuella Grinberg and Eric Levenson, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ