Η καθαρίστρια που δούλευε στη Neverland, το ράτνσο του Μάικλ Τζάκσον, με νέες της δηλώσεις της, απαντά γιατί δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό για τις παιδοφιλικές τάσεις του βασιλιά της ποπ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, απειλούσαν να τη σκοτώσουν εάν αποκάλυπτε δημόσια όσα έβλεπε και αφορούσαν τις καταγγελίες σε βάρος του Τζάκσον για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, στην εκπομπή 60 Minutes, για τόσα χρόνια φοβόταν να μιλήσει σχετικά με τα φρικιαστικά πράγματα που έβλεπε.

«Είχε μια πολύ καλή, αλλά και μια άλλη σκοτεινή πλευρά. Μου είχαν πει ότι αν έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντώντας στους επικριτές που ρωτούν γιατί δεν είχε καταγγείλει νωρίτερα τον Μάικλ Τζάκσον και γιατί το κάνει τώρα. 

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Η ΜακΜάνους επί τέσσερα χρόνια είχε την ευθύνη της καθημερινής καθαριότητας του δωματίου του βασιλιά της ποπ. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, «έσπασε» τη σιωπή της και προχώρησε σε αποκαλύψεις «φωτιά».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας παιδόφιλος-αρπακτικό, που κακοποίησε σεξουαλικά «δεκάδες» παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο του.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η Μακ Μάνους δήλωσε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας των περιπτύξεών του με μικρά παιδιά, ενώ είδε και τη στοίβα των sex tape που διατηρούσε.

Ο σταρ έφερνε πολλά αγόρια στο ράντσο, τα οποία οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ εκείνη στο τέλοςκαθάριζε τα σοκαριστικά «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί.

Η ίδια, μάλιστα, είχε μαζέψει πολλές φορές τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. Επιπλέον, είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια.

Εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα και προσθέτει ότι ο σταρ είχε εμμονή με φωτογραφίες μικρών παιδιών.

Η ΜακΜάνους δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ακόμα ότι ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της μέρας τραβώντας σε βίντεο τους μικρούς του καλεσμένους.

Διαβάστε επίσης