Απίστευτο φιάσκο: Η αστυνομία της Γερμανίας έχασε τα στοιχεία για 1000 βιασμούς παιδιών
Πηγή: Bodo Marks/dpa via AP

Την παρέμβαση του περιφερειακού διοικητή της γερμανικής αστυνομίας προκάλεσε το φιάσκο ερευνητών οι οποίοι έχασαν τα αποδειχτικά στοιχεία μια πολύκροτης υπόθεσης παιδοφιλίας.

Ο επικεφαλής της έρευνας απολύθηκε από το διοικητή ο οποίος με την σειρά του απολογήθηκε στους δημοσιογράφους και στα θύματα της πολύκροτης υπόθεσης για το φιάσκο της υπηρεσίας.

Όπως έγινε γνωστό, 155 δίσκοι (cd & DVD) με στοιχεία και βίντεο από πράξεις βιασμού ανήλικων παιδιών εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς χωρίς κανείς μέχρι στιγμή να μπορεί να αποδείξει αν εκλάπησαν ή έχει συμβεί κάτι άλλο. Η υπηρεσία εκτιμά πως η απώλεια οφείλεται σε κακή διαχείριση, πως δεν έχουν κλαπεί, απλά δεν τα... βρίσκουν! Στο ερώτημα όμως αν είναι βέβαιοι και αν θα μπορούσαν να βρεθούν δεν φαίνονται και τόσο αισιόδοξοι!

Τα στοιχεία αφορούν μια υπόθεση παιδοφιλίας σε κατασκήνωση της χώρας με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο σήμερα άνδρα. Τουλάχιστον 31 παιδιά -27 κορίτσια και τέσσερα αγόρια- ηλικίας 4 έως 13 ετών έπεσαν θύματα κακοποίησης, με τα στοιχεία που χάθηκαν να δείχνουν περισσότερους από 1.000 βιασμούς! Εκτός του 56χρονου υπό κράτηση είναι άλλοι δύο άνδρες.  

Διαβάστε επίσης