ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μπροστά σε συμμαθητή του

ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μπροστά σε συμμαθητή του
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Στο «φως» έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση δασκάλας που συνευρέθηκε ερωτικά με 13χρονο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Μάρτιο του 2018. Στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας όμως, δημοσιοποιήθηκαν τώρα από την εφημερίδα Arizona Republic.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της, συμμαθητής του βρισκόταν εκεί και τους έβλεπε. Σε άλλες περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη. Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι». Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν γυμνή.

Η σχέση δασκάλας - μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Έτσι, το 13χρονο αγόρι έφυγε κρυφά από το σπίτι και συνάντησε την 28χρονη στο αυτοκίνητό της, όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και άρχισαν τα προκαταρκτικά ώσπου τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον… σύζυγό της.

Παρόλα αυτά, η Μπρίτανι έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όπου και ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, την οποία του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν. Το αγόρι όμως, είπε όλα όσα γίνονταν σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό μετά, η δασκάλα κράτησε τα δύο αγόρια στο διάλειμμα με την πρόφαση κάποιας εργασίας και ζήτησε από τον συμμαθητή του θύματος να… κρατάει τσίλιες ώστε να μην τους καταλάβει κάποιος. Έπειτα έκανε σεξ με τον 13χρονο, με τον άλλο μαθητή παρόντα!

«Απλώς το έκαναν. Ήταν πολύ άβολο» ανέφερε το παιδί στους αστυνομικούς.

Από την πλευρά του ο 13χρονος ισχυρίζεται πως η Ζαμόρα ποτέ δεν έκανε κίνηση για να του την «πέσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ