ΚΟΣΜΟΣ

«Λυπάμαι ειλικρινά»: Απολογία της Στρέιζαντ για το «ο Τζάκσον δεν τους σκότωσε κιόλας»

«Λυπάμαι ειλικρινά»: Απολογία της Στρέιζαντ για το «ο Τζάκσον δεν τους σκότωσε κιόλας»
Chris Pizzello/Invision/AP, File

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ απολογήθηκε για τις δηλώσεις της σχετικά με τα φερόμενα ως θύματα του Μάικλ Τζάκσον, τονίζοντας πως τα λόγια αυτά δεν απηχούν τις πραγματικές της απόψεις.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης σε ανάρτησή της στο Instagram ζητά συγνώμη από τους δύο άνδρες που κατήγγειλαν τον Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις της σε εφημερίδα.

«Δεν τους σκότωσε», είχε πει σε συνέντευξή της η Στρέιζαντ για τους καταγγέλοντες και είχε τονίζοντας πως και οι δύο έχουν δημιουργήσει οικογένειες.

«Μπορεί να λέτε ότι "κακοποιήθηκαν", αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που ήταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτησή της στα social media αναφέρει: «Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον πόνο ή παρεξήγηση δημιούργησα μη επιλέγοντας προσεκτικότερα τα λόγια μου για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν τα αληθινά μου αισθήματα. Δεν ήθελα κατά κανέναν τρόπο να παραβλέψω το τραύμα που βίωσαν αυτά τα παιδιά. Όπως όλοι όσοι έχουν επιβιώσει από σεξουαλική κακοποίηση, θα συνεχίσουν να κουβαλούν (σ.σ. το τραύμα) για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Νιώθω βαθιά μεταμέλεια και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να γνωρίζουν ότι τους σέβομαι και τους θαυμάζω που είπαν την αλήθεια τους».

https://www.instagram.com/p/BvXXNCyH-4c

ΔΗΜΟΦΙΛΗ