ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Δημοσιεύτηκε φωτογραφία από εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Δημοσιεύτηκε φωτογραφία από εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη
AP Photo/Petros Karadjias

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΚύπρουΜάρκος Τράγκολας, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ακόμη δύο θυμάτων του serial killer «Ορέστη».

Όπως αναφέρει το offsite.com.cy, o κ. Τράγκολας ανήρτησε μία φωτογραφία από κάποια από τα ευρήματα στην περιοχή, δεν διακρίνεται, όμως, για τι ακριβώς πρόκειται.

«Έρευνα με υπομονή, επιμονή και ελπίδα. Μέχρι τέλους», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

tragolas

Οι έρευνες των Κυπριακών Αρχών θα συνεχιστούν για 20η ημέρα στην περιοχή. Στις χθεσινές έρευνες εντοπίστηκε ένα τσιμεντομπλόκ που φέρεται να συνδέεται με τη βαλίτσα όπου ο ίλαρχος φέρεται να τοποθέτησε το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, στην ανάκριση ανέφερε ότι έδεσε ένα τσιμεντομπλόκ στη βαλίτσα, στην οποία είχε τοποθετήσει το πτώμα της Maricar, προτού την πετάξει στη λίμνη.

Να σημειωθεί πως ούτε η τρίτη βαλίτσα, στην οποία εικάζεται ότι βρίσκεται το πτώμα της 8χρονης Έλενα Ναταλία, έχει εντοπιστεί. Δημιουργεί δε ερωτήματα το γεγονός ότι ούτε το πτώμα της 6χρονης Σιέρα έχει εντοπιστεί στη λίμνη στον Ξυλιάτο, παρά τις έρευνες των Αρχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ