Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε ο serial killer της Κύπρου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ο «Ορέστης» είχε εμμονή με τα θύματά του, τα οποία τα παρακολουθούσε, ενώ όσες τον «μπλόκαραν» στα sites γνωριμιών, τις προσέγγιζε ξανά σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικό όνομα.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τις κοπέλες, έδινε ανάλογες συμβουλές σε μαθητές φωτογραφίας που δίδασκε. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Ίλαρχος μάθαινε στους "μαθητές" του πώς να προσεγγίζουν κοπέλες με τον τρόπο που το έκανε και εκείνος.

Ο «Ορέστης» φαίνεται πως μιλούσε με 32 γυναίκες μέσω διαφορετικών ιστοσελίδων. Οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν έτσι τις σελίδες των γυναικών με τις οποίες μιλούσε ο κατά συρροή δολοφόνος για να διαπιστώσουν αν είναι ακόμα ενεργές ή όχι.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως κάποια σελίδα έχει να ανανεωθεί για μεγάλο διάστημα, τότε οι ερευνητές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το άτομο για να διαπιστωθεί αν απλά έχει αδρανοποιήσει τη σελίδα.

Από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη και άλλων θυμάτων του 35χρονου Νίκου Μεταξά, όπως αναφέρει το philenews.com.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το offsite.com.cy, οι Αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα μνήμης που επιχείρησε να καταπιεί ο 35χρονος πριν από τη σύλληψή του.

Η κάρτα περιέχει αρκετά δεδομένα σχετικά με τις επαφές που είχε ο Νίκος Μεταξάς το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης