ΚΟΣΜΟΣ

Απρόσμενος επισκέπτης: Βρήκε έναν πελώριο... αλιγάτορα στην κουζίνα της

Απρόσμενος επισκέπτης: Βρήκε έναν πελώριο... αλιγάτορα στην κουζίνα της
CNNi/ Clearwater Police Department

Έκπληκτη έμεινε μια 77χρονη γυναίκα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν βρήκε έναν αλιγάτορα περίπου 3,5 μέτρων μέσα στην κουζίνα της.

Η Mary Wischhusen ξύπνησε γύρω στις τρεισήμισι τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στο σπίτι της. Μόλις πήγε να δει τι ήταν, ήρθε αντιμέτωπη με το μεγάλο ερπετό.

«Με κοιτούσε με το όμορφο πρόσωπό του σαν να ανήκε εκεί», δήλωσε η γυναίκα στο Spectrum.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αρσενικός αλιγάτορας μπήκε από κάποιο ανοιχτό παράθυρο της κουζίνας. Η γυναίκα κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα και κάλεσε την αστυνομία, αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν η πρώτη που το είχε κάνει. Μια άλλη γυναίκα, η Patricia Pecora, η οποία μοίραζε τις εφημερίδες στην γειτονιά, είδε τον αλιγάτορα να προσπαθεί να μπει στον υπόνομο, προτού επιχειρήσει να μπει στο σπίτι.

«Ακούστηκε σαν κάτι να είχε πέσει και να είχε σπάσει. Τότε είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία, γιατί αυτό ο ήχος δεν ήταν φυσιολογικός», είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο κλήθηκε ένας κυνηγός, ο οποίος απομάκρυνε το ζώο από το σπίτι χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Μέχρι να γινεί αυτό, όμως, ο αλιγάτορας είχε σπάσει αρκετά μπουκάλια κρασιού.

«Είμαι ευγνώμων που δεν ήρθε στην κρεβατοκάμαρά μου και δεν έσπασε την πόρτα και είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν», είπε η 77χρονη.

Όσον αφορά την τύχη του αλιγάτορα, θα οδηγηθεί σε μια ιδιωτική φάρμα της περιοχής, ανέφεραν οι Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ