ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Υποστήριξε πως το θύμα πέθανε σε «τρίο» και έκοψε το λαιμό του στη δίκη

Βίντεο – σοκ: Υποστήριξε πως το θύμα πέθανε σε «τρίο» και έκοψε το λαιμό του στη δίκη
Φωτογραφία αρχείου Eric Gregory/Lincoln Journal Star via AP, Pool File

Ο 52χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Σίντνεϊ Λουφ, έκοψε το λαιμό του με αυτοσχέδιο αντικείμενο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, αφού πρώτα φώναξε υπέρ της αθωότητας της συντρόφου του, η οποία κατηγορείται επίσης για συνέργεια στη δολοφονία.

Ο κατηγορούμενος Όμπρεϊ Τρέιλ φώναξε «η Μπέιλι είναι αθώα και σας καταριέμαι όλους», πριν κόψει το λαιμό του μέσα στη δικαστική αίθουσα του Γουίλμπερ, στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος φέρεται να κατέρρευσε αμέσως μετά την πράξη του και να έπεσε στο πάτωμα από το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο καθόταν, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η βρετανική «The Sun».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o Όμπρεϊ Τρέιλ και η Μπέιλι Μπόσγουελ είχαν γνωρίζει την 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ τον Νοέμβριο του 2017, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Οι τρεις τους συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά, αλλά όπως κατέθεσαν «οι σεξουαλικές πρακτικές που εφάρμοσαν στάθηκαν μοιραίες» για την άτυχη Σίντνεϊ.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε ράμματα στο λαιμό.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι δολοφόνησαν την 24χρονη γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι πέθανε κατά τη διάρκεια ενός οργίου και συγκεκριμένα ότι πνίγηκε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πτώμα της 24χρονης βρέθηκε τεμαχισμένη σε 14 κομμάτια και σκορπισμένη σε διάφορα σημεία της Νεμπράσκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ