ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτανι Ζαμόρα: 20 χρόνια φυλακή στη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της

Μπρίτανι Ζαμόρα: 20 χρόνια φυλακή στη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της
Sheriff's Office

Σε 20 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η πρώην δασκάλα από την Αριζόνα, Μπρίτανι Ζαμόρα αφού παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές με 13χρονο μαθητή της.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ζαμόρα άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της ο οποίος της συμπαραστάθηκε καθ′ όλη τη διάρκεια του δικαστηρίου.

«Έζησα τη ζωή μου με σεβασμό και προσπάθησα να υπακούω σε κάθε νόμο. Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία για κανένα λόγο», δήλωσε η 28χρονη πρώην εκπαιδευτικός.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του 13χρονου και δήλωσε στον δικαστή πως σκοπεύει να κερδίσει νέο βαθμό στη φυλακή, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή όταν βγει.

Σύμφωνα με τους όρους της καταδίκης της, δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερη για καλή συμπεριφορά.

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Arizona Republic, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της μέσα στην τάξη, ήταν «παρών» και ένας συμμαθητής του. Σε άλλες, δε, περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Σε αυτά αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Μαθητής: Σκέφτομαι τις σέξι σέλφι σου.

Ζαμόρα: Ωωω μωράκι, μακάρι να ήσουν εδώ μαζί μου.

Μαθητής: Σε θέλω μωρό μου, πότε μπορούμε να... ξανά;

Ζαμόρα: Σε θέλω τόσα άσχημα. (...) Κάθε μέρα μου φαίνεσαι όλο και πιο σέξι.

Μαθητής: Θέλω να σε... άσχημα. Οι φορές αυτές δεν μου ήταν αρκετές.

40593b675d00dee385caa805a940665d

Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε επίσης πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι». Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν ολόγυμνη.

Η σχέση δασκάλας - μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Έτσι, το 13χρονο αγόρι έφυγε κρυφά από το σπίτι και συνάντησε την 28χρονη στο αυτοκίνητό της, όπου πάρκαρε στην άκρη του δρόμου και άρχισαν τα προκαταρκτικά ώσπου τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον… σύζυγό της.

Παρ΄ όλα αυτά, η Μπρίτανι έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όπου και ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, την οποία του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν. Το αγόρι όμως, είπε όλα όσα γίνονταν σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό μετά, η δασκάλα κράτησε τα δύο αγόρια στο διάλειμμα με την πρόφαση κάποιας εργασίας και ζήτησε από τον συμμαθητή του θύματος να… κρατάει τσίλιες ώστε να μην τους καταλάβει κάποιος. Έπειτα έκανε σεξ με τον 13χρονο, με τον άλλο μαθητή παρόντα!

«Απλώς το έκαναν. Ήταν πολύ άβολο» ανέφερε το παιδί στους αστυνομικούς.

Από την πλευρά του ο 13χρονος ισχυρίστηκε πως η Ζαμόρα ποτέ δεν έκανε κίνηση για να του την «πέσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ