ΚΟΣΜΟΣ

Μία ρομαντική στιγμή εξελίχθηκε σε τραγωδία: Πνίγηκε κάνοντας πρόταση γάμου

Μία ρομαντική στιγμή εξελίχθηκε σε τραγωδία: Πνίγηκε κάνοντας πρόταση γάμου

Μία ρομαντική στιγμή εξελίχθηκε σε τραγωδία για έναν νεαρό Αμερικανό, ο οποίος πνίγηκε την ώρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Τανζανία.

Ο Steven Weber και η Kenesha Antoine έκαναν διακοπές στην χώρα. Το υπονοδωμάτιό τους έβλεπε στον βυθό και ο νεαρός είχε προετοιμάσει μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου.

Βούτηξε στο νερό και κόλλησε στο τζάμι του δωματίου ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ζητούσε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου αρκετά ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά… ό,τι αγαπαώ σε σένα το αγαπαώ όλο και περισσότερο κάθε μέρα», έγραφε ο άνδρας στο σημείωμα.

«Σε παρακαλώ, θα γίνει γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;»

Δυστυχώς, όμως, αυτή η στιγμή ευτυχίας χάθηκε γρήγορα, καθώς ο Weber δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια.

«Δεν βγήκες ποτέ και δεν άκουσες την απάντησή μου. Ναι, ναι, ένα εκατομμύριο φορές ναι, θα σε παντρευτώ», ανέφερε η τεθλιμμένη νεαρή στην ανάρτησή της.

71008505 10101915260705763 273013461640806400 n

Πηγή: Kenesha Antoine/Facebook

«Δεν μπορέσαμε ποτέ να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της κοινής μας ζωής μαζί, καθώς η καλύτερη μέρα της ζωής μας εξελίχθηκε στη χειρότερη. Θα προσπαθήσω να παρηγορηθώ από το γεγονός ότι ευχαριστηθήκαμε εμπειρίες ζωής τις τελευταίες ημέρες και ότι και οι δύο ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι τις τελευταίες μας στιγμές μαζί».

American drowns after proposing to his girlfriend underwater in Tanzania, by Emily Dixon, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ