Κολύμπησαν 8 χιλιόμετρα για να σωθούν: Μεγάλη περιπέτεια για τρεις… αγελάδες
Μία απίστευτη περιπέτεια έζησαν τρεις… αγελάδες στις ΗΠΑ. Παρασύρθηκαν από τον τυφώνα Ντόριαν και εντοπίστηκαν μετά από δύο και πλέον μήνες, χιλιόμετρα μακριά.
Οι αγελάδες ανήκουν σε ένα κοπάδι από το νησί Τσένταρ της Βόρειας Καρολίνας, αλλά είχαν παρασυρθεί τον Σεπτέμβριο από ένα «μίνι τσουνάμι» που είχε προκαλέσει ο τυφώνας.
Θεωρούνταν νεκρές μέχρι που εντοπίστηκαν σε Εθνικό Πάρκο της νήσου Άουτερ Μπανκς.
Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο μεταφοράς τους πίσω στον τόπο τους.
Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου εκτιμούν ότι οι αγελάδες κολύμπησαν περίπου 8χλμ. για να βγουν στη στεριά.
Ο τυφώνας Ντόριαν πέρασε στις αρχές Σεπτεμβρίου από το σύμπλεγμα νησιών Άουτερ Μπανκς της Βόρειας Καρολίνας συνοδευόμενος από ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες. Από εκεί μετακινήθηκε στις Μπαχάμες, όπου σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι.
Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Αλεσάντρο Ζανάρντι - Ήταν οδηγός της Formula 1 και παραολυμπιονίκης στην παρά - ποδηλασία
14:08
Βολιβία: Απεργία διαρκείας κήρυξε η εργατική συνομοσπονδία
13:57
Άλλες δύο εκτελέσεις ανδρών στο Ιράν - Κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
13:46
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί πολιτική αξιοποίηση της ποινικής δικογραφίας (vid)
13:35