ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός - Τσίπρας: Μένουμε σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης

Κορωνοϊός - Τσίπρας: Μένουμε σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης
ΙΝΤΙΜΕ

Νέο μήνυμα για την ανάγκη οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτι τους έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μέσω social media.

«Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης», έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας παράλληλα από την Πολιτεία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

«Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή», σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας, αναρτώντας, επίσης, βίντεο με μηνύματα «Μένουμε σπίτι» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για γιατρούς και νοσηλευτές

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήρητησε στα social media μία φωτογραφία γιατρών και νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας για να ευχαριστήσει κάθε γιατρό και νοσηλευτή που δίνει μάχη καθημερινά για την αντιμετώπιση της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας.

«Ο έπαινος ανήκει στον στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι» έγραψε στο Instagram ο κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από τη Λάρισα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

«Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς», ήταν το μήνυμά τους.

mitsotakis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ