Μέγαρο Μαξίμου: «Κυριάκος Μητσοτάκης ή Κυριάκος Σαμαράς;»
Πηγή: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ότι παίζει «για άλλη μια φορά το χαρτί της πατριδοκαπηλείας», κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  με την οποία ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση «για την «προθυμία της να κάνει βαριές εθνικές υποχωρήσεις για να κρατηθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία».

Διαβάστε επίσης

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η αξιωματική αντιπολίτευση «προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες, μήπως και κρύψει την αδυναμία της να αρθρώσει σαφή και υπεύθυνη θέση στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, εξαιτίας των εσωτερικών της διαφορών».

Το ερώτημα λοιπόν, σύμφωνα με το Μαξίμου, για τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό και σαφές: «Η «ενιαία και συνολική» λύση που ζητά, θα πρέπει να είναι στη βάση της σύνθετης ονομασίας, που διαπραγματεύθηκαν και οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Δηλαδή με χρήση και του όρου «Μακεδονία»; Ναι ή όχι;»

Και η ανακοίνωση καταλήγει με το ερώτημα: «Τελικά, ο Πρόεδρος της ΝΔ ποια σύνθετη ονομασία προτιμά; Κυριάκος Μητσοτάκης ή Κυριάκος Σαμαράς;» 


Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους δύο στρατιωτικούς για το κουράγιο και τη λεβεντιά τους

Μητσοτάκης για δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους

Ο πολιτικός κόσμος «υποκλίνεται» στον Λευτέρη Πετρούνια

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο