ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος: Κύριε Καμμένε, μοιραστήκατε fake news

Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος: Κύριε Καμμένε, μοιραστήκατε fake news
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/KOSTAS VILLA

Στο «στόχαστρο» του κυβερνητικού εκπροσώπου των Σκοπίων βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος, που σε χτεσινό tweet του μίλησε για δωροδοκία βουλευτών του αντιπολιτευτικού συνασπισμού VMRO-DPMNE.

Σε tweet του, ο Μίλε Μποσνιάκοβσκι απευθύνθηκε σε σκληρή γλώσσα στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο κατηγορεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων (fake news).

Παράλληλα, του επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Ζάεφ έχει ήδη διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές, οι οποίες είχαν διακινηθεί κατά τη διάρκεια της «θυελλώδους» συνεδρίασης στη Βουλή, από τον γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μποσνιακόβσκι στο tweet του: «Αγαπητέ κύριε Καμμένε, ενημερωθείτε παρακαλώ ότι έχετε ήδη μοιραστεί fake news, τα οποία έχουν επίσημα διαψευσθεί από την Κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, ας δουλέψουμε για την φιλία μεταξύ των χωρών μας»

Χτες, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter: «Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας, οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ