ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σγουρίδης: Κουντουρά-Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

Σγουρίδης: Κουντουρά-Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για «πολιτικά ανταλλάγματα» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, σχολιάζοντας τη στήριξη που εξέφρασαν στην κυβέρνηση η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι αυτοί που «έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα για την καρέκλα».

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα», ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη στάση τους, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος, ενώ για τον κ. Παπαχριστόπουλο σημείωσε πως έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, «είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής».

ΑΝΕΛ: Διαγραφές μέσω twitter για Κουντουρά και Κόκκαλη

Όπως είπε ο ίδιος δεν είναι στημένο το διαζύγιο Τσίπρα Καμμένου καθώς ήταν προαναγγελθέν. «Εμείς ως ΑΝΕΛ κ των προτέρων είχαμε εκφράσει τη συμφωνία μας, πολύ πριν φτάσουν τα πράγματα εκεί. Λέγαμε ότι διαφωνούμε με τη λέξη Μακεδονία και το εννοούσαμε. Η θέση αυτή είναι εδραιωμένη από το πρώτο συνέδριο», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ