ΝΔ: Πανικόβλητη η «κυβέρνηση-κουρελού» μετά τις δηλώσεις Βέμπερ για τα πλεονάσματα
Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε όσα υποστήριξε μέσω ανακοίνωσης η Κουμουνδούρου, για τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ.
«Η κυβέρνηση πανικόβλητη μετά τις δηλώσεις Βέμπερ ότι η επόμενη Κομισιόν θα εξετάσει το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των πλεονασμάτων, προσπάθησε μέσω του ΑΠΕ (!) να αποσπάσει διαβεβαιώσεις από το Βερολίνο ότι η θηλιά που έχει περάσει ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό θα παραμείνει στη θέση της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Ρωτάμε, λοιπόν, την κυβέρνηση-κουρελού: Θέλει να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να αναπνεύσουν η οικονομία και οι Έλληνες; Ναι ή όχι; Μέχρι να μας απαντήσουν, ας πάψουν τουλάχιστον να λειτουργούν επί ζημία της χώρας», καταλήγει η Πειραιώς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καμμένος: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου από βουλευτής»
Τι σημαίνει το μαψυλάκας που είπε ο Ζουράρις στη Βουλή
Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις
Αργίες 2019: Πότε «πέφτουν» Πάσχα και Καθαρά Δευτέρα
SPONSORED
Οι ΗΠΑ είναι «παραπάνω από ικανές» να ξαναρχίσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράν λέει ο Πιτ Χέγκσεθ
09:19
Panathenea 2026: Το επενδυτικό ενδιαφέρον, οι παγκόσμιοι «παίκτες» και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
09:09
Γιαννόπουλος στο CNN Greece: Ανοιξιάτικο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος -Δροσερές οι πρώτες βουτιές
09:00
«Χαίρει άκρας υγείας» ο Τραμπ - Τι είπε ο γιατρός του Λευκού Οίκου μετά το ετήσιο check-up
08:49