ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου από βουλευτής»

Καμμένος: «Σήμερα ίσως σας δώσω και την παραίτησή μου από βουλευτής»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Στην ομιλία του, κατά τη οποία επανέλαβε την πρόθεσή του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός Άμυνας μίλησε για μεθοδευμένο σχέδιο διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τόνισε ότι από τούδε και στο εξής το κόμμα του δεν θα έχει δικαίωμα λόγου ούτε συμμετοχής στις επιτροπές.

«Τον κ. Μητσοτάκη μαζί τον παλεύαμε. Τώρα μας οδηγείτε στην αντιπολίτευση, ούτε αυτά που λέτε δεξιά κι αριστερά. Ούτε γέφυρες έχω χτίσει κ. πρωθυπουργέ με την διαπλοκή. Θα προτιμήσω να πάω σπίτι μου. Ίσως σας δώσω απόψε και την παραίτησή μου από βουλευτής» είπε ο κ. Καμμένος, και συμπλήρωσε:

«Εγώ πολέμησα την διαπλοκή. Ιδρύθηκαν 4 εφημερίδες με εμένα στο πρωτοσέλιδο. Από συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μου λέτε ότι τα βρήκα; Όχι δεν τα βρήκα και δεν θα τα βρω. Εσείς μου λέτε ότι θα μείνω απροστάτευτος».

Κλιμακώνοντας την επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του «έβαλε πλάτη» στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγει η χώρα από τα μνημόνια.

«Κύριε Τσίπρα, πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν. Οι τουρκικές εφημερίδες πανηγυρίζουν επειδή “έφυγε το πρόβλημα”» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και για το Μακεδονικό, λέγοντας ότι έχει κοινή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εν λόγω ζήτημα.

«Ελπίζω να μη δούμε καμία φωτογραφία σαν αυτή του Ζάεφ με τον Σόρος» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ